något flummigt och ofattbart....

Irriterade har markören stått där och blinkat argt mot mig i flera veckor nu..skrikit ut, men SKRIV då...bara skriv nått din tönt, det behöver inte vara så perfekt, försök inte att leva upp till något du inte är, allt behöver inte inspirera personer, ibland räcker det med ett leende... Okej, kanske är det inte markören som skrikit utan rösterna i mitt huvud som sagt, mina fingrar som sakta gått över tangenterna för att komma på något att skriva... men det behöver ju egentligen inte vara så perfekt... Jag läste nyss en krönika som fick mig att le, citatet " jag känner mig ungefär lika smart som en påse jordnötter"... Det fångar ett intresse och genom hela krönikan kom jag på mig själv med att le...
Kanske det är det som faktiskt inspirerar...för någon vecka sedan lärde jag mig att meningen med livet var att vara glad... Så att skriva en text för att ge någon ett leende är det samma som att ge någon något känna lite livsglädje för en kort sekund... jag tror att det är internskämten som får en person att le mest.. t.ex. Kjädja, "skum upp till hit, långt bort i horisonten..men jag ser ju lite dåligt så jag gnuggade mig i ögonen" , " då ska jag stå där och plocka BANANER " , " och du vet den där hingsten han var så galen"... Jag vet helt säkert att jag fått någon att le lite nu..
Sen att le av lycka, känslan inombords som gör att du inte kan hålla tillbaka ett leende. som när våren sakta börjar komma, ett barn lär sig säga ditt namn, någon beundrar dig, någon okänd person berömmer dig..
Det gör så mycket, tänk tjejen brevid dig på bussen skulle säga " snygga skor du har :) " Det värmer mer än om en vän säger det... erkänn själv att du då tänker " shit vilken trevlig tjej, tänk om jag kunde säga sånt" men det är inte så jäkla svårt...eller?
Så snälla ni! Säg något snällt till minst en person varje dag som ni faktiskt menar! Det gör dig glad, och det gör den andra personen glad! och genom att vara glada så får vi ännu lite mer att leva för varje dag!
Plötsligt känns inte markören lika arg längre, tack du som är lika dum som en påse jordnötter :) Skriva, det kan du inga tvivel om! Inspirera, jodå! Mig iaf!
/e. 
Kolla in Simon Cronas krönika på sid 36 : http://www.tofsen.chs.chalmers.se/tofsen0906/default.html

http://www.staystreet.se/

http://www.staystreet.se/
Kolla in länken! Min snyggkompis Carl som fixat! Ta er en titt allihop!

RSS 2.0