Hur tjejer bör ragga på killar...

Jag har ju fått önskemål om att få en gästbloggning, tyckte faktiskt inte att det kunde passa bättre än att välja min kära Simon Crona som medhjälpare! STORT TACK SIMON för ditt inlägg! kolla in Simons blogg på absolutvanilla.blogg.se/... Dax att för oss att ta lärdom brudar!! Love/e.
Simon Crona - Raggningstips till tjejer - allvarligt talat

Men seriöst nu hörrni! Det känns faktiskt inte som tjejers roll att ragga. Deras roll är väl i så fall att få den "bästa" killen att ragga på dem. Sorgligt nog tror jag att utseende spelar den största rollen här. A blessing and a curse, skulle jag vilja säga. Killar kan se ut hur som helst, men kan med rätt teknik få ragg. Tjejer däremot måste se bra ut, men behöver ingen teknik. Bevis? Jag kan bara tala från egen erfarenhet då jag har sett mååånga riktigt fula killar med 10-poängartjejer och måååånga socialt handikappade snygga tjejer med high quality-killar.

Det låter kanske som att läget är hopplöst för tjejer med mindre fördelaktigt utseende, men det tror jag inte. För det första så går det mesta att fixa med rätt kläder och smink. För det andra kommer tjejer med en härlig personlighet att vinna i det långa loppet. Det är dessa tjejer vi killar till slut blir kära i. Det är åtminstone vad jag hoppas.

Men när man väl har hamnat i konversation med en intressant partner tror jag att ungefär samma principer gäller för såväl tjejer som killar. Generellt sett handlar det bara om att jobba på självförtroendet, men det finns även en del andra konkreta saker du alltid kan göra. Du får visa att han inte är ditt enda alternativ ikväll. Prata med andra killar och var trevlig! Ta varje chans att ta på honom, men kom ihåg det jag skrev i raggningstips för killar! Försök få HONOM att ta på DIG! Det finns inget värre än omotiverat klängiga tjejer! När du väl har fått honom att ta på dig kan du själv ta initiativ och ta på honom ett par gånger! Kom på någon lam ursäkt, typ "men vilket sött hår du haaaaar!" och dra din hand lite sådär delikat genom hans hår. Då jävlar blir han kåt ska du se! Men tro inte att det är över än! Du får inte få honom att tro att han redan har fått dig. Herregud, killen måste ju få kämpa lite! Stick därifrån och prata med några andra ett tag så ska du se att han snart kommer krypandes, eftersom att han känner att han har en chans hos dig.

Annars gäller det väl bara att vara sig själv. Försök att inte drabbas av "OMG jag pratar med en sjukt fin kille"-syndromet. Det vill säga att du skrattar hysteriskt åt alla hans skämt och beter dig allmänt bimboaktigt. Om du bara är intresserad av ett ligg kan det säkert funka, men han kommer knappast att ha intresse för någonting mer om du håller på sådär. Visa istället mer av din personlighet! Visa att du kan prata om fler saker än bara relationer, smink och TV-serier! Visa att du har lite brainz! Prata om politik, livet efter döden eller hur många skedar oboy som är optimalt per glas! Det är det som skiljer liggmaterialet från flickvänsmaterialet!

Det var allt jag hade att bjuda på för den här gången! Happy hunting! / Crona
http://absolutvanilla.blogg.se/2010/march/raggningstips-till-tjejer-allvarligt-talat.html

snack bakom stängda dörrar...

Tack alla ni för responsen jag fått för mitt skrivande riktigt kul att ni läser! Som sagt, sex säljer, det har besökningsstatistiken visat. Har fått lite önskemål om att skriva mer om hur vi tjejer tänker, agerar eller snackar, framförallt snackar. Hur pratar vi tjejer om er killar när ni inte hör?

 

Killar kommer ni någonsin att förstå hur mycket tid vi lägger på att snacka om just er?! Det är otroligt mycket i alla fall, kanske lite för mycket vissa gånger. Men vi gör det just för att vi tycker om er och för att ni är SJUKT roliga att snacka om. Ni förgyller mycket av vår tid i vardagen, känn er hedrade för det! Men då kommer vi till den stora frågan vad är det egentligen vi säger om er? Hur kan det vara så roligt att snacka om så mycket skit? Jag ska göra mitt bästa att erkänna hur vi snackar OM er!

 

Självklart ändras det hur vi pratar om er, bl.a. vem det är som pratar och i vilken situation och vad ämnet är. Mesta snacket kommer väl dagen efter fest! Vem låg med vem? Vem strulade med vem? Vem sov hos vem? Vem var snyggast? Vem gjorde några skandaler? Vem sa vad?

 

Måndag morgon i skolan:

-         Okej, hade ni det bra i helgen eller?

-         Jodå det var bara bra, ute på lördag kväll.

-         Låg någon av er eller?

-         Hehehe!! Nejdå… eller fråga …

-         … hehe njaaa kanske jag gjorde (A)

-         Va?! Med vem?

-         Hehe nej men det var inget (A)

-         Joooo men säg!

-         VADÅÅÅÅÅ LÅG DU I HELGEN!?!?!?

Läraren kollar snett och säger

-tjejer ni kanske ska vara lite tysta, hehe!

- oj förlåt!!

- men vadå vem låg du med? :D

- Nej men vem tror ni?

- Åh nej inte han igen!

- Haha nej nej inte han.

- Haha jasså ny i helgen asså?

- haha jaa, det var ………….hehe

- VA MED HAN!?!??!

Läraren kommer igen

-         tjejer nu får ni faktiskt ta och jobba lite, spara det där till rasten sen!

-         Oj shit förlåt!

-         Men var han bra eller? :D:D

-         Joodå, jag var ganska full men det var väl okej, skönt att få ligga lite iaf …

-         Jo det förstår jag, men varför han … ?! Han är ju inte ens snygg?

-         Jodå det är han, eller hur?

-         Jo han har jääävligt snygg kropp

-         Aah det har han faktiskt

-         Hehe aja det har inte jag tänkt på iaf, men det är ju nice med en snygg kropp att ta lite på ;)

-         Aah det är det verkligen.

-         Hehe var han nice där nere då?

-         Vadå där nere? Om han hade stor kuk?

-         Aah hade han det eller?

-         Njaa den var lagom, eller jo den var väl ganska stor.

-         Haha skönt då;) men vart var ni?

-         Nej jag sov hos honom han var själv hemma så J

-         Okeej, något att träffa igen?

-         Njaa det tror jag inte kanske ligga lite ;)

 

Här fick ni alltså en FIN förklaring på vårt snack om dagen efter fest. Men det behöver ju inte alltid vara så att vi diskuterar killar vi gjort något med utan tycker även att det är kul att snacka om killar vi mött. T.ex.

 

-         okej, men vem låg …… med i helgen då? Ny pinne på honom eller?

-         Njaa jag vet faktiskt inte, men han var jävligt snygg i lördags iaf så det förvånar mig ju inte om nån halkade dit.

-         Men vadå? Jag såg ju honom med henne uppe på övervåningen med en brud! Hon …

-         VA? Med henne? Shit det trodde jag inte, hon är ju dretful, Hur tänkte han då?

-         Ah jag vette fan asså, hon var ju tsm med … för inte så länge sen.

-         Va med honom? Han skriver ju massa till mig på msn.

-         Ojdå du kanske ska lägga in en stöt där ;)

-         Nej för faaan inte han!

-         Men han är väl gullig

-         NEJ han är skitful, noll stil och as jobbig skriver väl med allt och alla.

-         Haha jo det är sant.

-         Mmh just det!

 

Kanske kallar många detta snack för skitsnack, kanske är det de också…men samtidigt det man inte vet det har man inte ont utav… eller hur var det nu? Men för att dra det snabbt hur vi snackar om ”nya” killar som inte de andra tjejerna känner. Då blir det oftast mycket prat om längd (mycket för att jag själv är 1.84 Ida och Sandra är 1.78 och de flesta killar en dm kortare än oss) Sedan är det klart att vi precis som er killar diskuterar kroppar, vi gillar rutmagar, biffiga armar och hockeyrumpor. Men vi faller också mycket för ögon och personlighet så självklart ska detta tas upp och vi jämför gärna er killar med varandra.

 

Känns som hela inlägget blev lite knepigt men ni kanske har fått en liten inblick i alla fall vad som försiggår bakom stängda dörrar med oss tjejer. Nu behöver jag tips från er mina kära, vad vill ni läsa mer om? Kom med önskemål så ska jag göra mitt allra bästa för att uppfylla dem!

 

 

Love/e.

 

Ps. Till er UNDERBARA ÄLSKLINGAR (anonyma ofc) som slänger in onödiga kommentarer, jag tvingar er inte att läsa, det är HELT frivilligt. Snälla! Skaffa er ett liv istället för att klaga på andra. 


Raggningstips till er killar!

Vi tjejer är och kommer förmodligen alltid att förbli krångliga ändå ut i fingerspetsarna… tyvärr. Jag har nu fått lite önskemål från folk att göra ännu ett tappert försök hur vi komplicerade människor tänker i vissa situationer och framför allt vad vi tycker om hos er killar, hur ni ska agera i vissa situationer för att inte få idiotstämpel m.m.

 

Som sagt, vi är komplicerade de flesta av oss tjejer, och jag tror att det ibland kan vara tjusningen hos en person att man inte riktigt förstår sig på den. Fast det är klart. Ibland kanske ni killar inte vet hur ni ska göra slänger ur er kommentarer som ni egentligen inte menar, men det bara råkar bli så för att ni just inte kommer på något annat att säga eller göra. Jag ska göra ett försök att förklara vad ni kan säga istället eller hur ni ska agera för att få oss tjejer på fall.

 

  1. Visa intresse för mig, men var inte för på! Viktig regel killar, alla gillar att bli sedda och hörda, vi gillar att ni visar ert intresse på alla sätt och vis MEN gå inte över gränsen sitt inte och ta på henne som om du visste att du hade henne, smsa/ring inte 24/7 för att som sagt visa att du bryr dig. Vi är inte så dumma som ni tror vi fattar när ni är intresserade och vi blir smickrade av det, fast de flesta tjejer är mänskliga och gillar precis som er jakten. Hur kul kan man ha på en fest om en kille bara viskar försiktigt och ganska diskret ”snygg du var på dansgolvet nyss” sedan ler charmigt och går där ifrån. Du har visat intresse, du var inte för på, men jag LOVAR att du får min uppmärksamhet mer än han som sitter i soffan med promille 7 i blodet och skriker ” snyyyyggiiiing får jag ditt nummer du är så jäääävla snyyyygggggg”.

 

  1. Ha humor, men inte på min bekostnad! Skratta mycket, le var ditt charmigaste jag så brukar vi tjejer kunna skratta med vilket får er killar att höja självkänslan lite till bli ännu lite säkrare och ännu lite bättre. Vi tjejer gillar när ni får oss att skratta, eller le lite försiktigt, så länge ni drar roliga skämt som inte går ut över någon annan ( det kan vara okej om ni driver med varandra ni killar) och speciellt inte över mig. Gör dig inte rolig på någon annans bekostnad det går så feeeet bort killar. Sänka andra för att höja dig själv? Byebye!

 

  1. Var självsäker och lite bråkig men lär dig vart gränsen går! Diskutera och käfta emot lite med mig och skämta sedan om det, visa när du går in i ett rum att du lite halv äger de flesta i rummet, våga dansa på en fest eller komma med sköna kommentarer i skolan. Helt enkelt våga synas, på rätt sätt! Jag faller inte för killen som är otrevlig, sänker andra, hänger i soffan hela festen eller inte törs öppna munnen och skämta och ta en diskussion utan våga ta för er killar….till en viss gräns! Det finns en gräns då vi tjejer backar på er självsäkerhet, det är då promillen ännu en gång är uppe i ca. 5 och ni drar av er tröjorna och jämför muskler, ni är manliga, ni är hetro vi VET men visa det förfaaan på ett annat sätt…

 

  1. Var säker på vad du vill i din raggning och visa det, men säg det för faaan inte rätt ut! Tänk dig att du kommer in på en fest träffar en kille det första han säger ” Hej kan jag få ditt nummer, jag är inte ute efter ett fyllestrul utan jag vill ha något seriöst nu”… Jag blev vettskrämd kan jag säga! Han var tydlig och rak, det kan ju vara bra ibland och många tjejer säger ” åååh jag fattar inte vad han menar, vad vill han??!?”. Det är nog ungefär lika jobbig sits båda två, så försök killar att vara tydliga! Det kanske inte är bästa sättet att dra med henne på fest, ligga med henne och sedan komma på att du vill något seriöst, då kanske du skulle tagit det lite lugnare från början. Fast det är klart detta kan ju inträffa, hör i så fall inte av dig nästa lördag kväll när du ska ut utan kanske onsdag eftermiddag ” Hej J allt bra med dig?” bara som ett tips (: … Om ni sedan bara är ute efter att ligga då rekommenderar jag inte att höra av dig onsdagskväll ”hej hur är det? lust att ses” Då tror oftast vi tjejer att ni faktiskt är seriösa. Ni ses, ni ligger, du sticker, du får player stämpel bara för att du var lite sugen… Kort sagt, seriöst? Var trevlig, flörtig och var det inte enbart halv 1 fredag/lördag kväll. Ligga? Var ENORMT flörtig halv 1 fredag/lördag natt.

 Ger er ett exempel som ni kan ha som förebild, Ryan Reynolds...Tjejer är det någon av er som inte faller för det leendet, charmen och ögonen? ;)

 

 

Det blev mycket text, kanske för att ni är lite trögfattade ;) så på med charmen, självsäkerheten, leendet och var tydliga grabbar, för DET gillar vi Girls! (:

 

 

Love/ e. 


tuttar överallt!!

 

Jag har en fråga till er killar som jag och mina kära vänner diskuterade häromdagen… VARFÖR GILLAR NI BRÖST??! Är det för att ni bara ska det? för att dom är sköna att ta på? Är det för att ni inte själva har några?… Jag undrar bara, varför just bröst?

 

Dess grupper som startas på facebook ” Hur ska jag kolla dig i ÖGONEN när du har så stora BRÖST!!?”... aah ni har säker sett någon själva. Hetsen på oss tjejer att ha så stora bröst, inte för uringat dock, det kan ju se horigt ut? Har t.o.m. hört kompisar som vill operera brösten för att de är för små, för ”slappa”, olika stora… hur viktigt är det för er killar att vi tjejer har sköna/snygga/perfekta bröst?

 

Vad är sköna bröst för er? Fast a-kupa? Silikon h-kupa? En normalfast c-kupa? 85B? 70D?

Skulle ni vilja att era tjej la er under kniven?

 

Överväg innan ni svarar killar, jag har laddat upp med SKÖNA bildbevis på massor med sköna tuttar, de är ALLIHOP 110 % äkta och dessutom finns dem allihop i Karlstad med omnejd ;), enjoy!

 

Inga större fel va? Var lite generösa med era åsikter nu boys! Och glöm aldrig tala om för en tjej om ni gillar hennes bröst, för vi tjejer gillar trots allt att höra det :)

 

/e. 


let's play a lovegame...

Jag har ju tjatat om plockepinn ett tag… tänkte förklara hur detta går till.

 

Plockepinn är ett sällskapspel där ett antal små träpinnar sprids i en hög, och där spelarna ska försöka ta en pinne i taget, utan att rubba någon annan pinne. De pinnar en spelare tagit får denne använda som redskap för att försöka ta fler. Spelarna får olika poäng beroende på pinnarnas färg.

Källa, wikipedia.

 

Ja, Wikipedia är ju alltid en bra sida att hämta fakta ifrån, jag personligen skulle ju kanske inte rekommendera att använda de gamla pinnarna som hjälp för att få nya, men men man vet ju aldrig, det kan ju faktiskt funka! Sen när det kommer till färger, och poäng är jag lite osäker på hur man bedömer detta, kanske är det inte den som fått flest pinnar som leder alltid? Utan kanske är det den med snyggast pinnar vi ska räkna som ledare? Vad tycker ni? Iofs så är ju oddsen större att ha fler snygga pinnar ju fler du plockar. Ett citat från en kompis ” det är ju större chans att vinna om du spelar på fler hästar”… sant så sant!

 

Spelet har nästan inga regler, vad har du att förlora? Tjejer och killar fortsätt plocka på ni bara:)  

 

De gamla pinnarna lägger vi i bagaget och plockar fram dem om det behövs (sisådär halv två lördagsnätter), annars är vi på ständig jakt efter nya!

 

FB AO DO JA JO EE KW JM AS RW EN TE AE ER BN KW FA CD GJ BK SV JB SS JM MÖ

 

let's play a lovegame, play a lovegame
do you want love, or you want fame
are you in the game
dons the lovegame

let's play a lovegame, play a lovegame

do you want love, or you want fame

are you in the game

dons the lovegame

 

 

So long lovers /e.


I huvudet på en brud...

boys boys boys with hairspray and denim boys boys boys we love them…så sant så sant! Vi älskar er killar, det gör vi! Men ibland undrar vi hur ni tänker och jag vet nästan säkert att ni undrar hur vi tjejer tänker ibland. Därför tänkte jag göra mitt bästa för att försöka förklara hur vi tjejer tänker och egentligen menar i vissa situationer…

 

 

Det uppstår OFTA situationer då vi tjejer blir klassade som så jävla torra och töntiga för att vi inte vill göra som ni killar gör. Jag har tänk så mååååånga gånger hur skönt det vore att vara kille! Inte så ofta man behöver tänka på konsekvenser, jag kan driva med mina polare och deras ex, och det ger status att strula med tre tjejer på en kväll. Ja, ni fattar min mening där tror jag, ni killar tar allt så soft och säger ofta ” men vad gör det om hundra år?”… Det är egentligen så sant, ni har så rätt i det… Vi tjejer kanske är för komplicerade, även fast vi inte vill… men vi måste ändå leva upp till vårt rykte, tänka som en brud!

 

Du och din tjej har precis bråkat om en riktig skitsak egentligen, din buss hem går om 2 min och du måste springa. Hon säger ” aja skitsamma jag är inte sur längre, hejdå”. Du tänker säkert shiit skönt, där löste vi den konflikten… men icke! Hon kommer så fort du gått fortfarande vara sur och ledsen över att ni tjafsar, så mitt råd. Vänta ta näsa buss eller RING HENNE när du kommit hem! För att var på den säkra sidan. Det är töntigt, men det är så vi tänker!

 

Du och några polare är på fest, du är ganska full och med alkoholen kommer lusten( även för oss tjejer). Du lyckas strula med en tjej, allt är frid och fröjd till det att du börjar försöka strula med hennes bästa kompis. Okej, ni killar tycker att detta är okej, och egentligen så är det ju inte direkt så att du ska gifta dig och skaffa barn, villa och hund med bruden du strulade med först. DET fattar vi tjejer också. Men det ÄR inte okej för oss tjejer att hålla på med samma killar. Det går emot vår etik och vår uppfostran…

 

Sen har vi ju det klassiska scenariot, ” NEJ jag vill inget med dig, NEJ jag tycker inte om dig på det sättet MEN fatta, du kan inte hålla på med mina vänner, då blir jag förbannad”… Ni killar måste ju tänka, okej fine! hon vill ju ändå inget mer än ligga, hon är inte ute efter något seriöst. Då så!  Bara att köra på! Men stopp ett tag där… Det är okej om det är en tjej som inte står mig nära, eller något sånt.. för jag vill ju fortfarande inte ha något med dig, jag vill fortfarande kunna träffa andra killar. Men när du är runt mina kompisar så tänker vi tjejer så att ” du är min, även fast jag inte vill ha dig”… komplicerat? Ja!

 

Sen kan det ju även vara omvänt, DINA kompisar stöter på mig… Det här är en konstig situation för båda två, eller? Du kan ju knappast gilla att dina kompisar stöter på mig? Är det bara en tjejgrej att tänka så? Men även här, det går emot vår etik att hålla på med kompisar, det blir fel fel fel… även om vi kanske ibland skulle vilja;)

 

Tillbaka till förhållande, Har du många nära tjejkompisar? Låt mig träffa dom, visa att du tillhör MIG inför ögonen på dom. Då är jag glad för din skull, får jag höra ” aah men hon kommer hit ikväll vi ska se på film” ” okej, vem är det? ” ” En kompis…”… nää det är inte okej killar…

 

Kanske har ni fått en liiiten inblick hur vi tänker, även om den är ytterst liten. Fast, tänk ändå om vi tjejer skulle kunna tänka mer som er killar, det vore ju riktigt bra! Eller vad tror ni? Men killar huvudregler, en tjej menar oftast en annan sak än den hon säger och håll er bort från hennes kompisar. Följ dom så lovar jag att vi ska älska (med) er lite till :)

 

Tjejer, vad gör det om hundra år? Kan vi tänka så… tror inte det ja! Men vi kan ju alltid försöka, för vi skulle få det roligare!

 

/e. 


Kär och galen!

Emelie Fredriksson har ändrat sin status från ”singel” till ”i ett förhållande”… 29 personer gillar detta, så mycket spekulationer, så mycket förfrågningar. Jag har ju alltid sagt att jag älskar mitt singelliv, men träffar man rätt så gör man. Du gör mig så lycklig!

 

 

Som ni har spekulerat era NYFIKNA jävlar! Emelie har ett förhållande?! Var blir det? Vem är killen? Så som hon höll på i Branäs kan väl inte hon ha kille? VAD HÄNDER?!

 

Jag ska tala om vad som händer, ni är blåsta allihop! Jag har fortfarande ett fint förhållande med mitt singelliv, som jag fortfarande trivs ruskigt bra med. Men jag är förvånad över hur många som reagerade över detta, ni som skrivit till mig och frågat vem killen är, om detta verkligen är sant?

 

Det hela började med att efter jag mördat Klas Forsgrens allra heligaste inatt, en klockren spark rätt upp i det bästa han har (eller i alla fall hans vänstra kula)… Jag kände mig MYCKET nöjd efter att han på facebook skriver ut att han hatar mig. Jag kan då inte låta bli att skriva att jag älskar honom! En killkompis smsar mig imorse ” älskar Klas??”… då kunde jag ju inte låta bli att driva. Så meningen var att jag skulle lura Hannes, men lyckades lura ca 30 personer till…

 

Det känns ju trevligt att ni bryr er mina kära vänner, och var glada för min skull om jag skulle ha ett förhållande. Men var fortfarande glada för min skull att jag är singel… för det är ju faktiskt det jag vill själv. Någon dag kommer jag ändra dendär statusen igen till ett förhållande, när det är min tur att träffa rätt person för det… men just nu, njaa tror inte det jag!

 

Någon som är glad för min skull och mitt singelliv är Sandra! Jag gav henne helt fria händer att skriva lite om mig, samma stuk som jag presenterade henne och Ida häromdagen :

 

Emelie är en tjej på 17 år och 3 månader och är född i skyttens tecken, (alltså född väldigt sent som ni kanske förstod). Hon har som sagt sina likheter med både Sandra och Ida, hon är väldigt lång, hela 184 cm, blond med en väldigt snygg nyklippt lugg. Man kan beskriva Emelie som en glad, snäll och väldigt trevlig person. Hon är lite halvgalen hon också, hon är öppen för nya erbjudanden och är inte den som backar i första taget.

 

Även Emelie är en ridtjej och tycker mycket om att rida även hon, hon har egen häst som tar upp mycket tid men det betyder då att hon tränar och blir bättre och bättre. Hon börjar känna att det kanske är dags att testa på något nytt som vi nämnde tidigare så brukar hon inte säga nej till förslag. ;)

 

 

Boys,boys,boys…jag är fortfarande singel och sökande efter det mesta! ( tolka det hur ni vill)

 

/ [email protected]


Sköna brudar!

Vi konstaterade ju igår att vi är lika suga allihopa. okej vissa kanske är lite mer än andra... men vi har alla våra behov, det har även mina kära vänner! Jag tänkte presentera två av mina närmaste flickor för er... Så boys boys boys! ta er en titt! jag tänker STOLT presentera mina " sss-vänner", Snygga, sexiga OCH singlar! Enjoy!

 

Låt oss börja med min genomsnälla vän, Sandra Wiklund! Om ni någonsin skulle hitta någon mer vänlig person än henne så vill jag att ni kontaktar mig snarast! 

 

Sandra är en tjej i sina bästa år (17), september flicka född i vågens tecken. alltså en charmerande, glad och ALLTID mån om alla runt omkring sig. Detta stämmer mycket bra på Sandra! Hon är även en RIKTIGT sportfåne! ridning, gymnastik, bandy( bor man vid strandvallen så gör man!) , dans och drill är saker som stått på Sandras schema sedan hon var liten. Tyvärr har hon gett upp sina talanger i dessa sporter och övergått till bollsporternas bollsporter! Fotboll och Handboll. Alltså ser vi henna ofta i kortkort ( byxor dock) och t-shirt. Det LÅÅÅÅNGA håret sitter snyggt i en lång svans på huvudet och täcker halva ryggen!

 

Sandra också kallad Sandy, 178cm ,långt brunt hår, blåa ögon, bär ofta jeans och skjorta till skolan.. på fest ser vi henne oftast med kjol och kavaj ( om man inte räknar in Branäs, då det var betydligt mindre ;D )

 

När Sandra inte tränar ( vilket inte är så jätte ofta ;) ) ägnar hon gärna tiden åt att umgås med sina föräldrar som båda två bor i Slottsbron. En hel del tid går åt vid datorn och självklart umgås med sina vänner!

 

Sandys erfarenhet av förhållande är ungefär lika sor som min, alltså noll! Men för det betyder det inte att hon är oerfaren med killar, vi ser henne ofta i armarna på någon snygging på en fest, eller i kanske borde säga...I munnen på någon snygging ;)

 

Jag känner Sandra såpass väl att jag vet att hon är öppen för de flesta förslag, bara det är med rätt person! Förhållande, fyllestrul, sovkompis eller bara en schysst kompis att snacka med!

 

Ni kan nå Sandy på : [email protected] 

Bara att adda på killar, ni blir inte besvikna!

 

 

Nästa vän som jag ska berätta lite om är min andra halva, min spegelbild i det mesta Ida Grönberg!

 

Som sagt min spegelbild, hon är nästan ett år äldre än mig (hon fyllde 18 i januari). Jag vet inte hur många gånger vi har hört att jag och Ida är lika speciellt när hon var blond också. Ida har nu blivit brunett och fått långt hår hon med precis som Sandra. Det är nog den enda likheten mellan dom… Nej just det! de är lika långa också! Även Ida mäter 178cm över marken, men alla ser henne som längre eftersom hon har sina låååååånga spiror. Testade att mäta, jag och Ida har lika långa ben men jag är ändå 7cm längre än henne.  Hela Ida kan beskrivas som lång och smal! Mycket pratglad, trevlig och lite halvgalen tjej som har ett jääävla temperament. Det kan slå om riktigt snabbt på denna bruden så killar, ibland får ni kanske se upp, för hon fegar inte ur om jag säger så.

 

Ida är ridtjej  på alla sätt och vis (tolka det hur ni vill). Hon har en häst som hon sköter några gånger i veckan på Karlstad ridklubb.  Så om ni vill se Ida rida så ska ni absolut bege er ut dit och ta er en titt. Jag kan lova att hon är duktig. Det går även bra att se henne rida i andra possitioner, dock har jag ingen erfarenhet av detta så kan inte uttala mig… men det snackades något om kanin…dura? Som i duracell? Nej jag vet inte!

 

När Ida inte hänger i stallet så spenderar hon tid med sin störtsköna pappa Kurt som hon även bor hos i Karlstad! Det händer även att Idis tar sig en tur till Göteborg för att hälsa på mammsen som bor där nere. Ida har även själv planer på att flytta till Göteborg efter studenten så grabbar i götet får väl hålla ögonen öppna! Självklart är Ida mycket med sina vänner och är en mycket förstående vän. Med våra lika värderingar om saker och ting snackar vi om allt med varandra.  

 

Idas erfarenheter med boysen är mycket bra, hon konstaterar glatt att alla killar är svin men samtidig så ” gooooollliiiiga” som hon brukar säga.  Hon är underbart glad över att ni finns så tro absolut inget annat, denna spontana tjej gillar att göra mycket galna saker så ge förslag så tror jag inte att hon bangar killar!

 

Vad Ida söker just nu kan jag inte svara på för det vet hon nog inte själv, men har ni charmen inne, bruna ögon och rätta skjutet så ska nog även fröken grönberg kunna falla! Kanske för ett år kanske för en natt…det märks!

 

Vill ni kontantakta denna sköna brud når ni henne på: [email protected]  

 

Ja killar vad säger ni, fram med msn och baaara adda… dom är ju fullt villiga för förslag förfan! ;)

 

 

/e. 



mer sex åt folket... eller hur var det?

Sitter här i min ensamhet, dricker te " hångelte" närmare bestämt ( ja, det står på påsen att det heter det)...men hur kul är det att sitta och dricka hångelte när mitt enda sällskap är katten... Näääääe inte sådär jättekul faktiskt! övervägde att skriva ut på facebook " nån som vill hålla mig sällskap över en kopp hångelte..." men slog snabbt bort tanken, då är man ju en desperat hora? Eller hur var det där nu igen... kikade in på dudez.blogg.se… Killarna där hade en heeelt annan uppfattning om saker och ting, STORT PLUS till er killar! 

 

Jag har alltid tyckt att det är så SJUKT orättvist att vi tjejer ska behöva stämplas om vi strular eller ligger med en eller två killar ” för mycket”. Vad är för mycket i era ögon? Vad är normalt? Kan man ha legat med för killar som tjej? Eller är den tragiska sanningen att ni killar inte bryr er värst mycket utan vi tjejer som är elaka mot varandra?

 

Killarna som skriver ” dudez bloggen” hade sina positiva och negativa åsikter om detta. De nämner bl.a. att tjejer som legat med många är bättre i sängen, att ni killar borde bara vara glada eftersom det är större chans för er att få er något. Några väldigt bra punkter där tycker jag… De negativa är självklart könssjukdomar. MEN killar… det är väl det samma med er? Ni får också sjukdomar av att ligga med många!

 

Vi tjejer är mänskliga, vi gillar sex lika mycket som er killar! I blir minst lika kåta, berättar minst lika mycket om hur sköna ni är i sängen för våra tjejkompisar som ni gör för era killkompisar… Så killar, jag ber er! Sluta yttra er om att vi tjejer är lösa, horiga eller allt vad det nu kallas… Vi är ju bara mänskliga… precis som ni!

 

Nu till er tjejer! Nej jag ändrar mig, OSS tjejer… för jag är verkligen inte bättre själv. Vi får SLUTA kalla varandra horor, slampor m.m. Vi sänker ju oss själva! Och eftersom vi är mer intelligenta än så borde vi sluta med det genast. Siffran är bara… en siffra… men det svider varje gång man tänker på den för många av oss singel tjejer. Medan killarna stolt skriker ut vår siffra gånger tre som de legat med.

 

Gott folk! Ska vi hjälpas åt att försöka stoppa denna sjuka trend? Tjejer vi slutar sänka oss själva, killar ni slutar ni med valet är ert färre pinnar och kalla någon hora, eller ligga med erfaren brud med några pinnar i bagaget?  

 

Helt enkelt… mer sex åt oss gott folk om vi slutar med detta!

 

Tror jag ska sätta på en gryta till med lite te, någon som är sugen? :)

 

/ e. 


Branäs, en sjuk plockepinn resa!

Hemma, soffläge med en pizza och en stor cola... så OTROLIGT trött! men det ar det värt, vart enda blåmärke, var enda krona, varenda minut var så värd! Branäs var bättre än jag förställt mig!! Hela helgen har varit ett enda virrvarr med lite skidor, LITE sömn, mycket bastu, mycket alkohol, mycket plockepinn och FÖR MYCKET Klas Forsgren! 

 

 

Vem av oss har inte hört " ärräää fäääst äällääär???!" eller " göleru göleru göleru"... alla dessa minnen vi tar med oss där ifrån, Sandra som pulsar i snön med lågskor och strumpbyxor,mitt tjat om Boströms långa ögonfransar, Idas förklaring till TJ om hennes "slippy shoes", Kakan i extas i soffan, Cicci fastklämd runt Felix ben, Alex dans i två timmar, Natalies utbrott på Alex när han inte byter låt, Haster och Anna som talar ut  om sin tro på " KattN båtN og den HELIGE FiskN", Camillas utbrott på Domare, Linneas hysteriska anfall på alla killar som heter Simon, Olle med stekar glasögon i bastun, Gustav som trycker in en hel påse jordnötter i munnen, Camilla som åker nerför backen på sina skor, Amandas inlägg i gästboken, Linneas promenadkompisar på nätterna, killarna i stuga 35 som inte kan köra bil, de hemlösa pojkarna utan stuga, alla våra nattgäster som bodde i vår stuga, Sandra i bastun, Michans utbrott på pannkakorna, "pon de floor" i gongolen...oj ursäkta gondolliften eller vad var det du sa Michan?, Jag som dreglar över snygg bartenders, Hagberg med sin mobil och filmar allt, Felix som lyckas komma över 100 öl, André som tar hjälp av sin våningssäng som någon form av strippstång, Anna L som går in i fel stuga utan att upptäcka det, Alex också nu mera kallad ” Körv Baywatch”, pip pip pip, Emelie som tacklar och skriker ut folk ur stugan, Myrén som dricker drinkar på vatten, Loffe klunkar en halv vinflaska, killar som kysser killar och tjejer som kysser tjejer, TJ’s ISKALLA händer, Lindskog som trodde Anna var norsk, Degen och Sandras hysteriska skrattanfall, Jonas i bastun iklädd full skidutrustning, Niklas som skriker ut i en megafon ”obs kundradio”, Malin som tror att Per slänger ut en människa i snön medan det egentligen är en Barbara, Haster klämmer Amandas fingrar i dörren, Alex dricker ketchup, Klas som raggar på tjejer ÖVERALLT …

 

Jag tror jag skulle kunna fortsätta i evigheter, men jag är helt säker på att vi behöver sådana här resor. Det höjer humöret i vardagen hos oss alla. Så sjukt taggade och så mycket kul vi hade… Tjejer som jag delade stuga med, ni gjorde min resa så bra! När vi satt i bastun och snackade, runt frukostbordet på morgonen, härjade runt med varandra på kvällarna… Tänkte dela med mig av vårt fina gästboksmeddelande som vi lämnade…

 

Nu är den korta veckan slut. Den har varit bra och fartfylld. Vi har spelat plockepinn varje dag och pinne efter pinne har plockats, vissa fler än andra… Varje rum har används flitigt, till och med bastun och toaletterna. Sen har vi ju en massa blåmärken också. Vi räknade runt 50 i alla fall tror inte det beror på skidorna. Men nu är det roliga slut, vi är nöjda och hoppas ni också blir det <3

Tack från 11 snygga brudar!

Ida, Sandra, Emelie, Bella, Kyrk, Sara, Camilla, Linnea, Linnea, Michaela och Amanda

Ett stort jävla + för våra grannar som varit underbara, TACK!

” äre fest lr? ”

 

 

 

TACK till alla er som gjort min Branäs resa så värd som den faktiskt var, hur många är på nästa år? Om vi får komma tillbaka vill säga…

 

Love! /e. 


RSS 2.0