Välkommen till grums, här har alla sex med alla!

Bara mer om mer händer, jag blir bara mer och mer äcklad av det som händer runt omkring mig och den lilla äckliga kommun jag fakiskt växt upp i...Har ändå någonstans försvarat det och sagt att det inte är så illa som ni tror...och det är det inte, det är mycket värre... Välkommen till grums, en av Sveriges största inavels hålor!

När jag hör allt så är jag så glad att jag inte har släkt i grums... föräldrar som byter partners, ungdomar som ligger med varandra och sedan blir låtsas syskon, kusiner,  tremänningar, halvsyskon, låtsas pappor, plast mammor...gud vet allt vad det är... okej man kan ha komplicerade förhållanden i familjen...men för i heeeeeeelvete låt bli att ha sex med allt och alla?!
Om det mesta känns hopplös på ett eller annat sätt försök då att tänka på att det faktiskt finns en värld utanför grums...Killar åk in till stan en eftermiddag klockan tre istället för att dra ner till strandvallen och kolla när tjejerna glider in på sina nya mopeder för att spela match...Jag har aldrig haft problem med ålderskillnad förut men när killarna på 25 bast åker och dreglar på tjejerna som är 10 ÅR yngre börjar det kännas lite överdrivet... det tar 30 min MAX att åka in till stan, sätt dig på en uteservering och njut istället för en sak vet jag helt säkert, Karlstad levererar så sjuuuukt mycket snygga tjejer!



Och till er tjejer, Karlstad har ganska många boys också, absolut värt att ta sig en titt istället för att trassla in sig i något som man innerst inne vet inte kommer funka kanske... Det finns hockey lag utanför grums också, så tjejer, ni behöver inte slåss om vältränade hockey killar...dom finns det så gott om...:)
Ibland kanske man helt enkelt behöver se och testa något annat, funkar det inte har du i alla fall provat!


/ e.

Back in business!

Jag har inte dött...jag har bara tagit en liten paus, sett vart jag befinner mig i livet och vad jag vill med saker och ting...  Tro det eller ej, det har gått fantastiskt bra! Jag känner mig gladare än jag gjort på länge, livet flyter på och det är snart sommar... Emelie Fredriksson är back in business!
Det har hänt så mycket sedan sist, flera av mina kära vänner har tagit körkort, jag har träffat massor med underbart folk, lagt några på hyllan och kan se tillbaka och skratta åt det, bestämt mig för att behålla min häst, planerat in ett återbesök till älskade rhodos med mina lovely girls, lagt framtidsplaner efter studenten med min Ida... För ett tag sen sa jag " jag lider av beslutsångest och får liksom ingen ordning på mitt liv"
Och jag känner inte riktigt
Och jag lever inte riktigt
Under dagarna som inte riktigt finns
Men så kommer en säsong igen
Och strömmen går igång igen
Och nätterna blir ljusa
Och jag känner och jag lever
Och jag minns

Att allting, allting, allting
Allting, allting ja allt
Är nästan perfekt
Ja allting, allting, allting
Allting, ja allt
Är nästan perfekt
Winnerbäck är fortfarande fantastisk precis som ni mina ÄLSKADE vänner! Tack för att ni finns!

Jag har ju tänkt fortsätta min bloggning nu, men då kräver jag att ni hjälper mig lite...
 för min fantasi räcker inte alltid till, tyvärr!
LOVE! / E.

RSS 2.0